Ellinor Ravelin

Dag fyra i London

Resa i världen Permalink0
Blev väckt kl 8 idag... Vet ni hur trött jag var? Vi gick ner och åt frukost och sen gick vi upp igen för att ta det lugnt på rummet. Vi checkade ut kl 10 och då tog vi tunnelbanan till Baker Street där Madame Tussauds ligger. Vi hade bokat på internet så vi kom in fort. Skönt eftersom kön var väldigt lång!
 
När vi kom in blev det nästan en chock hur bra dockorna var gjorda! Vi trodde det stod en människa och fotografera en annan docka men det var en docka. Jag tog kort med massor av dockor och Marvel våningen var fantastisk!
 
När vi var klara där åkte vi hem till "vårt kvarter" och åt lunch. Vi åt på Pizza Hut igen och jag tog samma som förra gången. Sååå gott! 
 
När vi ätit klart gick vi till hotellets lobby och hängde där i kanske två timmar. Sen hämtade vi vårt bagage, gick till tunnelbanan och åkte till flygplatsen Heathrow. Vi gjorde allt sånt som man gör på en flygplats. Dock satt vi där i tre timmar (!) och gjorde ingenting. Vi kom lite tidigt, hehe..
 
Flygresan gick bra. När vi lyfte och kom över molnen såg jag den vackraste synen någonsin! Det var tjockt med moln som var lite rosa, solen var guld färgad och himlen var som lager... Första lagret var rosa, andra lagret var grönt och sen var resten blått. Först turkost men sen blev det mörkare och mörkare. Jag försökte ta kort men det förmedlar verkligen inte synen rättvist!
 
Nu är jag hemma. Helt slut ärligt talat! Inte så konstigt... Klockan är typ två på natten! Så jag måste sova, NU. 
Till top